Profil

Point Media blev i 2006 etableret som et udspring af en AV-distributionsvirksomhed og er i dag en af Danmarks største AV-udlejnings firmaer.

Vi har gennem en årrække søgt en mere fleksibel og omkostningslet løsning for vores kunder. Det har fra starten været vores målsætning, at også mindre danske virksomheder skulle have mulighed for, at leje professionel audiovisuelt udstyr til en overkommelig pris og modtage rådgivning inden for digital kommunikation.

Point Media leverer messeinventar, digital kommunikation og det nyeste AV-udstyr til måske markeds laveste pris. Point Media leverer og opsætter året rundt - også på helligdage.

Det er vores fornemmeste målsætning, at løse opgaverne professionelt og i højeste kvalitet samt, at servicere vores kunder med udgangspunkt i de højeste faglige og forretningsmæssige standarder.

Point Media omdanner viden til værdi, hjælper vores kunder med at skabe resultater og udnytte nye forretningsmæssige muligheder. Vi tager afsæt i kundens branche og behov, for på den måde bedre, at kunne forstå muligheder og udfordringer.

Vi håndterer både enkle og komplekse AV-løsninger samt de udfordringer som følger med. Vi tilfører viden, indsigt og solid forretningsmæssig forståelse, så vores kunder altid får det maksimale ud af deres digitale kommunikation og eksponering.

Vores medarbejdere er uddannet inden for digital kommunikation, markedsføring, grafisk design, SEO, webudvikling og AV-teknik.